HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 autokit centre

Go down 
AuthorMessage
MR AUTOKITS

avatar

Posts : 83
Join date : 01/03/2012

PostSubject: Re: autokit centre   Fri Mar 16, 2012 2:58 pm

AUTOKIT CENTRE ADALAH MERUPAKAN SEBUAH BENGKEL FIBER YANG MUNGKIN BELUM ANDA KETAHUI KEMAMPUAN HASIL SENIBENA DAN PENGUBAHSUAIAN KENDERAAN DALAM BENTUK BODYKIT DAN SEBAGAINYA.

UNTUK PENGETAHUAN ANDA, AUTOKIT CENTER SEBENARNYA PADA LATAR BELAKANGNYA ADALAH DARI "CARKIT CENTER " DAN DISEBABKAN OLEH MASALAH YANG TIDAK DAPAT DIELAKKAN, MAKA .... PIHAK PENGURUSAN TELAH MENGUBAH KE NAMA YANG BARU IAITU " AUTOKIT CENTER " DAN PENGURUS YANG BOLEH DI KATAKAN LEBIH BERPENGALAMAN SEPERTI EN. MING MASIH LAGI KEKAL SEBAGAI PENGURUS AUTOKIT CENTER.

PENGALAMAN EN. MING DALAM DUNIA FIBER YANG MELIBATKAN PENGUBAH-SUAIAN KENDERAAN TIDAK LAGI BOLEH DINAFIKAN. INI KERANA PADA TAHUN 2002, BENGKEL FIBER EN. MING PERNAH MENGEKSPORT 1 UNIT KONTENA BERISI BERMACAM-MACAM BENTUK ALAT GANTI BADAN KENDERAAN YANG KESEMUANYA ADALAH FIBER KE MANILA, PHILIPINA TERMASUKLAH KE SHAH ALAM SELANGOR.

AUTOKIT CENTER JUGA SEBENARNYA SUDAH MEMPUNYAI BANYAK PENGALAMAN DAN MEMPUNYAI SPECIALIST DALAM BODYKIT, PAINTING DAN LAIN-LAIN PENGELUARAN PRODUK FIBERGLASS. DAN BENGAN BERBEKALKAN PENGALAMAN SEJAK DARI TAHUN 1996, EN. MING SUDAH PERNAH MENGENDALIKAN LEBIH 20 PERTANDINGAN AUTOSHOW DI SABAH DAN BELIAU JUGA SUDAH MENGUBAH-SUAI LEBIH 300 BUAH KERETA PELBAGAI JENIS.

UNTUK ANDA YANG DI HORMATI, PIHAK AUTOKIT CENTER MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA DAN BERSAMA-SAMA KITA MEMAJUKAN SUKAN " PERMOTORAN " ...
Back to top Go down
View user profile
 
autokit centre
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Autokit Center :: About Autokit-
Jump to: